måndag 31 augusti 2009

Nu laddar vi för september!


Vi har en hel del på gång i september! Förutom sedvanliga nämnder och att höstens första kommunfullmäktige äger rum har Folkpartiet en hel del andra arrangemang. Redan nu på onsdag, 2 sept, sätter vi igång valröreslen för valet 2010!! Vi kommer dela vår tidning Sundbybergsliberalen i brevlådorna i Duvbo. Varmt välkommen att delta - vi samlas vid spruthuset 17.30. Efter utdelningen kommer styrelsen ha möte i kommunhuset.


Veckan därpå har vi en promenad i Kymlinge för att få en bättre uppfattning om byggplanerna där. Inbjudan har skickats ut. Om ni har några frågor, så hör av er på 08-706 8064 eller karin.sarna@sundbyberg.se. I samma vecka, den 9 september äger höstens första gruppmöte rum. Vi har många viktiga frågor att diskutera! Kallelse kommer ca en vecka innan mötet.


Inom kort kommer du som medlem i Folkpartiet i Sundbyberg få information om nominering och provval inför nästa års kommunval. Nomineringsperioden startar den 14 september. Valledningen har för övrigt sammanträde den 16 september.

En fin kväll på Sturegatan!

Tyvärr fick vi inte med oss någon kamera i torsdags, men vi kan ändå meddela att vi hade en fin kväll på Sturegatan i den ljumma augustikvällen! Vi hade nytt godis som lockade många till vårt bord! Där delade vi också vår lokala tidning Sundbybergsliberalen och ett flygblad som tog upp aktuella frågor såsom byggplanerna i Ursvik och Äldreomsorgen i Sundbyberg.

Vill du ha ditt egna exemplar av Sundbybergsliberalen, så tveka inte att kontakta Folkpartiet på telefon 08-706 80 64 eller via e-post till Karin Särnå, politisk sekreterare.

tisdag 25 augusti 2009

Kräft- och surströmmingsskivan på torsdag!

Folkpartiet kommer att finnas på Sturegatan (hörnet Rosengatan/Sturegatan) under Kräft- och surströmmingsskivan. Vi delar lokalt material och finns tillhands (i våra oranga jackor) om du vill diskutera aktuella politiska frågor! Välkommen!