måndag 16 april 2012

Påminnelse: Föreningsmöte 18/4

Till alla medlemmar i Folkpartiet Sundbyberg vill vi passa på att påminna om föreningsmötet nu på onsdag, 18.30 i kommunhuset.

Inbjuden talare är Sundbybergs nya kommundirektör och det kommer serveras någon enklare förtärings, dvs kaffe och någon bulle, till självkostnadspris.

Eftersom kommunhuset är låst på kvällstid ber vi er att anlända några minuter före utsatt tid så att styrelsen kan släppa in er i lokalen.

söndag 1 april 2012

Samordna de lokala transporterna

Folkpartiet i Sundbyberg har ett stort engagemang för miljöfrågorna. Ett sätta att beakta miljövärden är att samordna de kommunala transporterna. För att göra detta optimalt och effektivt är det naturligt att även söka samarbete med andra aktörer såsom till exempel Solna stad, entreprenörer och övrigt näringsliv m.m. Då Sundbyberg och Solna är två av Sveriges minsta kommuner är en samverkan mellan oss logisk.

Med en större samordning av transporterna blir det ett mer miljövänligt lokalt samhälle, bättre trafiksäkerhet, mindre belastning på bilnätet och bättre luft. Låt oss hela tiden i vardagen tänka miljösmart! Det finns ingen anledning för Sundbybergs stad att vänta i denna fråga.