tisdag 18 december 2012

Intervju med Johan Storåkers!

"EN STAD MED MED BRED VÄLFÄRD FÖR ALLA!"

Nättidningen MittSundbyberg har intervjuat folkpartiets gruppledare och oppositionsråd Johan Storåkers om "politiken i stan".

Läs intervjun här: MittSundbyberg.se

torsdag 6 december 2012

Julöppet med Birgitta Ohlsson!

Igår den 5 december bjöd Folkpartiet Sundbyberg in till traditionsenlig julavslutning i form av "Julöppet" Över 30 stycken liberaler hittade fram till kommunhuset i Rissne trots snöovädret. Inbjuden gäst var EU- och Demokratiminister Birgitta Ohlsson som fick inleda kvällen med att prata om bland annat liberala ideal och betydelsen av att hålla fast vid dem, främlingsfientliga partiers frammarsch i Europa och om hur möten och personers öden formar en själv och den politik man för.

Efter Birgittas föredrag hölls ett kort föreningsmöte där två val till föreningens valberedningen genomfördes. Därefter bjöds det på julmat och kaffe med hembakta lussekatter. Till kaffet berättade Daniel Lucas från liberala ungdomsförbundet om insamlingen till liberala flyktingfonden. Flyktingfonden samlar in och fördelar pengar till flyktingar, asylsökande och papperslösa - ge ditt bidrag och läs med om den här: http://www.flyktingfonden.se/
Birgitta Ohlsson håller sitt anförande.
Birgitta Ohlsson och Kerstin Ljunggren

Gunilla Ehrenhorn, Jane Gyllencreutz och Rebecca Bakszt Dovega


Bozenna och Peter Müller-Rienzburg med Nina Lundström

Lars-Olov Strandberg, Johan Storåkers och Henrik Persson

lördag 1 december 2012

Glad advent hälsar Folkpartiet!

Idag den 1 december bjöd Folkpartiet i Sundbyberg på värmande glögg och knapriga pepparkakor på Sturegatan samt önskade glad advent till alla förbipasserande! Här är det tappra gänget som trotsade decemberkylan.

Från vänster: Mattias Lönnqvist, Jane Gyllencreutz, Anna-Lena Hammarin, Inger Gran, Molly (hunden) och Henrik Persson. Fotograf: Christoffer Jönsson!