tisdag 12 januari 2010

Ett nytt år har börjat

Ett nytt år har startat! Det är valår och mycket av vårt arbete det här året kommer vara förberedelser inför detta. Valledningen har årets första sammanträde i slutet av januari. Denna grupp har redan under hösten påbörjat arbete med att spåna på kampanjer och upplägg och nu under våren kommer valledningen spika datum, kampanjupplägg etc etc. På årsmötet den 17 februari kommer listan till fullmäktige och vårt handlingsprogram att fastställas.

På senhösten bestämde sig styrelsen och valledningen för att satsa på en banderoll med budskapet "Även städer behöver grönområden - Bevara Kymlinge" vid Ursviks motionsgård. De som nyttjar spåren/motionsområdet vid Ursviks motionsgård och Kymlinge är en stor grupp som vi måste nå med vårt budskap om att Folkpartiet inte sviker Kymlinge och vill bevara området oexploaterat. I början på december kom banderollerna på plats!
Tyvärr blev de inte långvariga. Just efter julhelgerna upptäcktes det att banderollerna inte längre satt uppe. Det är inget annat än ett sabotage och otroligt trist att detta ska behöva hända! Ett trist besked så här i början på valåret.