måndag 31 augusti 2009

Nu laddar vi för september!


Vi har en hel del på gång i september! Förutom sedvanliga nämnder och att höstens första kommunfullmäktige äger rum har Folkpartiet en hel del andra arrangemang. Redan nu på onsdag, 2 sept, sätter vi igång valröreslen för valet 2010!! Vi kommer dela vår tidning Sundbybergsliberalen i brevlådorna i Duvbo. Varmt välkommen att delta - vi samlas vid spruthuset 17.30. Efter utdelningen kommer styrelsen ha möte i kommunhuset.


Veckan därpå har vi en promenad i Kymlinge för att få en bättre uppfattning om byggplanerna där. Inbjudan har skickats ut. Om ni har några frågor, så hör av er på 08-706 8064 eller karin.sarna@sundbyberg.se. I samma vecka, den 9 september äger höstens första gruppmöte rum. Vi har många viktiga frågor att diskutera! Kallelse kommer ca en vecka innan mötet.


Inom kort kommer du som medlem i Folkpartiet i Sundbyberg få information om nominering och provval inför nästa års kommunval. Nomineringsperioden startar den 14 september. Valledningen har för övrigt sammanträde den 16 september.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar