tisdag 24 augusti 2010

Miljöpartiet i Sundbyberg avslår förslag men driver sedan förslagen som sina egna...

Det är intressant att läsa Miljöpartiets lokala program i Sundbyberg. Miljöpartiets nummer två på lista, Annika Hirvonen, vill enligt deras material bygga mer studentbostäder. Folkpartiet har vid ett antal tillfällen skrivit motioner och interpellationer om att bygga mer och omvandla befintliga tomställda kontor till studentbostäder. Miljöpartiet har avslagit förslagen.

Vidare säger nummer 9 på listan, Markus Sandén, att han vill utveckla Ursviks motionsområde och att Sundbybergs gång- och cykelnät ska vara omfattande. Det är väl känt att Miljöpartiet tillsammans med vänstern och socialdemokraterna vill bebygga stora delar av norra delarna i Ursviksskogen, dvs Kymlinge, med kraftvärmeverk, infrastruktur runt detta samt kontorsbyggnader. Hur går det ihop med att utveckla möjligheterna till motion?

Både år 2008 och 2009 harFolkpartiet fört fram förslag på hur man ska göra Sundbyberg till cyklisternas stad. Vi vill göra en stor satsning på cykel- och gångbanor och på andra sätt göra det lättare att ta sig fram på cykel. Båda gångerna har Miljöpartiet avslagit våra förslag. Men nu vill man alltså driva dessa frågor som sina. Miljöpartiet i Sundbyberg är en gåta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar