måndag 15 oktober 2012

Inbjudan till öppet möte för alla i Stora Ursvik!

Den 23 oktober kl 18.30 till ca 20.00 arrangerar Folkpartiet i Sundbyberg ett öppet möte för alla boende i Stora Ursvik. I slutet av juni månad genomförde vi en enkätundersökning bland de boende i radhusen i Stora Ursvik. Många frågor handlade om förskoleverksamheten i området och det var också det ämnet som av kommentarerna att bedöma berörde mest. Ett annat ämne som ligger Stora Ursviksborna varmt om hjärtat är grönområdena och närmiljön.
Nu vill vi presentera de svar vi fått in genom enkätundersökningen och skulle därför vilja bjuda in alla till ett öppet möte där representanter från Folkpartiet i Sundbyberg kommer att finnas på plats. Inledningsvis kommer Anna Sahlin, tjänsteman och kommunens projektledare för Stora Ursvik att prata om den fortsatta utvecklingen. Därefter tar vår presentation vid och det finns tillfälle för oss att lyssna in era kommentarer och synpunkter.
Mötet är öppet för alla boende i Stora Ursvik och kommer att äga rum i matsalen på Älvkvarnsskolan, i Stora Ursvik.  Vi bjuder på fika!

Var: Marieborgsgatan 12, Älvkvarnsskolan.
När: den 23 oktober klockan 18.30 till ca 20.00



Varmt välkommen hälsar Folkpartiet i Sundbyberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar